Electrical Engineer Offshore Diving – Schouwen Duiveland (45 min. vanaf Rotterdam)

Introductie

Ben jij een expert in het ontwerp en detailengineering van meet en regelsystemen? Lees dan verder wat onze klant voor uitdaging in de Offshore Diving Industry te bieden heeft.

Organisatie

Onze klant levert technische producten en oplossingen voor de maritieme sector. Vanuit Schouwen Duiveland wordt een breed scala aan producten ontworpen en gebouwd welke worden ingezet in de bagger- survey- en offshore industrie.Tevens zijn zij specialist op het gebied van engineering onder water. Hiervoor hebben zij speciale duikteams en duikequipment beschikbaar.

Functie

Als Electrical Engineer ben je verantwoordelijk voor het ontwerpen van nieuwe elektr(on)ische systemen alsmede het onderhouden van de bestaande systemen. De  product range loopt van eenvoudige meetsensoren tot complexe onderwatersystemen welke elektrisch door jou worden bedacht, uitgewerkt en voorzien van besturingssoftware. Je bent o.a. verantwoordelijk voor:

  • Ontwerp en detailengineering van meet- en regelsystemen (hardware en software) en het testen en in bedrijf stellen ervan
  • Het opstellen en zelfstandig uitvoeren van alle tekenwerk ( EPLAN) en programmeerwerk (C/C++)
  • Het verzorgen van bijbehorende documentatie en testprocedures

Functie eisen

  • Afgeronde HBO/Elektronica opleiding 
  • Minimaal 4 jaar aantoonbare werkervaring Ervaring met CAD tekenpakket; zoals AUTOCAD of EPLAN 
  • Ervaring met programmeren in bijvoorbeeld “C” of “C++ ” geniet de voorkeur


Inlichtingen

Andrea Preesman
Functie: Business Partner Engineering
Tel: 06-28577314

Tags: , , ,

Comments are closed.